...
Siirry suoraan sisältöön

Blacksmith pdr oy

Lommojen oikaisu

Auton lommojen PDR oikaisu ilman maalausta

lommon oikaisu autosta | Auton lommojen korjauspalvelu Turku, Raisio

Jos autossasi on lommo joka ikävästi pistää silmään, niin ota meihin yhteyttä. Korjauskustannuksen arvointi ei maksa sinulle mitään. Lommon oikaisun hinnat ovat normaalisti välillä 150 – 500 € vaurion koosta riippuen. Usein vakuutuksen käyttö kannattaa hieman suuremmissa kolhuissa, koska omavastuun osuus ei usein ole suuri ja korjaus harvoin vaikuttaa vakuutuksen bonuksiin.  Voit soittaa 044 3636 130 tai laittaa vaikka pienen videonpätkän whatsappiin, niin pystyn antamaan korjausarvion. 

Miksi lommon PDR oikaisu?

lommon oikaisu

Miksi en vain veisi autoa maalarille?

Lommon oikaisu autosta PDR-menetelmällä on ainut keino, jolla lommo saadaan suoraksi niin, että auton alkuperäinen maalipinta säilyy ja autosi on niin kuin se tuli tehtaalta. Jos lommo oikaistaan perinteisellä korikorjaamolla, hiotaan autostasi ensin tehdasmaalia pois, lommo täytetään useissa tapauksissa kitillä, maali sekoitetaan mahdollisimman lähelle tehdassävyä ja maalataan korin osa, jossa lommo on. Näistä kahdesta tapauksesta PDR korjaus on käytännössä aina halvempi. Osaat varmasti itse päätellä, kumpi korjauksista on kuitenkin auton arvon säilymisen kannalta parempi.

Vakuutuksen käyttäminen lommon PDR oikaisussa

  • Voit käyttää autosi vakuutusta lommon oikaisussa samalla tavalla, kuin missä tahansa muussa korjauksessa. Maksat vain omavastuun, joka on yleensä noin 150 €.
  • Jos autossasi on parkkipaikkavakuutus, niin korjaus ei vaikuta vakuutuksen bonuksiin.
  • Useat kasko-vakuutuksen bonukset eivät myöskään muutu, jos sinulle ei ole sattunut vahinkoa viimeisen vuoden aikana.

Näin korvaus onnistuu vakuutuksen kautta:

1. Tule näyttämään vauriota meille. Otamme lommosta kuvan ja tarvittavat tiedot ylös.

2. Täytä helposti vakuutusyhtiösi verkkopalvelussa vahingon tiedot. Sinun ei tarvitse lisätä vahingosta kuvia. Saat verkkopalvelusta heti itsellesi vahinkonumeron, jonka lähetät meille sähköpostiin. Tämän jälkeen sinun ei tarvitse enää asioida vakuutusyhtiön kanssa.

3. Auton korjauspäivä sovitaan sinulle sopivaksi vaurio saadaan normaalisti korjattua yhden työpäivän aikana, koska maalausta ei tarvita. Maksat vakuutuksen omavastuuosuuden suoraan meille.

4. Autosi on korjattu PDR menetelmällä kuntoon päivässä. Auton historiaan ei jää merkintöjä ja autossa on edelleen tehtaan alkuperäinen maalipinta

Leasing auton palautus ja lommo

Leasing auton palautus lommoisena voi tuoda jos jonkinlaista harmia ja jälkiselvityksiä. Voit tarkastuttaa autosi lommojen osalta meillä ja tarvitaessa oikaistaan auton pellit riittävään kuntoon palautusta varten. 

Kysyttävää? Soita meille: 044 3636 130

Lommon oikaisu. Miten se tehdään?

Maalipintaa rikkomaton lommon/kolhun oikaisu perustuu auton pellin manipuloimiseen pellin alapuolelta sekä maalipinnan päältä. Koska kolhut ja lommot syntyvät kovasta iskusta, ne eivät koskaan vain ”pullahda” suoraksi vaan ne vaativat jopa useita satoja pieniä ja tarkkoja nostoja pellin takaa. Peltiä oikaistaan siis pienillä liikkeillä lommon kohdalta. Ei siis imukuppeja, ei kuivajäätä, ei ”pops a denttiä, ei hiustenkuivaajaa.. vaan useita kymmeniä erilaisia pellin muokkaamiseen tarkoitettuja työkaluja. Tällä menetelmällä myös autotehtaat ympäri maailman korjaavat auton valmistuksen aikana syntyneet lommot, jotta auto saadaan mahdollisimman nopeasti takaisin valmistukseen.

Kuvassa esimerkki oviin suunnitelluista työkaluista . Metallinen levy suojaa alaslaketun lasin pintaa lommon suoristustyön aikana.

Puskurin lommon oikaisu

Muovisiin puskureihin syntyneet lommot voidaan myös oikaista pdr-menetelmällä. Puskureihin jää usein myös maalisiirtymää toisesta autosta, joka on myös poistettavissa.

Raevaurioiden oikaisu autosta

Suuret rakeet aiheuttavat vuosittain lommoja satojen autojen tasopinnoille. Rakeiden aiheuttamat lommot voidaan oikoa PDR-menetelmällä aivan samalla tavalla, kuin parkkipaikkalla sytyneet lommot ovista. Rakeiden aiheuttamat lommot ovat usein konepellisä ja katossa, mutta myös kattokaariin jää usein rakeista pieniä vaurioita. 

Raevaurio auto lommot

Lommon oikaisun hinta

Mitä kolhun/lommon oikaisu maksaa? Tämä on luonnollisesti kysytyin kysymys. Hinnat vaihtelevat tapauskohtaisesti lommon leveydestä, syvyydestä, auton materiaalista ja sijainnista riippuen: esimerkiksi samankokoiset lommot ovessa ja kattokaaressa korjataan täysin eri menetelmillä. Siksi auto tulisikin aina nähdä, jotta se pystytään kunnolla arvioimaan. Puhelimessa pystymme toki antamaan korjaukselle hintahaarukan, kun saamme käsityksen lommon koosta ja sijainnista..