...
Siirry suoraan sisältöön

Lommon oikaisu työkalut

Lommojen PDR oikaisu – nopea ja edullinen tapa korjata auton kolhut

Auton lommoja voi tulla monista eri syistä, kuten parkkipaikoilla, liikenteessä tai jopa kotipihalla leikkiessään. Pienet lommot ja kolhut ovat usein harmillisia, mutta ne eivät välttämättä vaadi maalausta. PDR-menetelmällä lommoja voidaan oikaista ilman, että maalipintaa tarvitsee poistaa.

Mitä on PDR-oikaisu?

PDR on lyhenne sanoista Paintless Dent Repair, eli maaliton lommon korjaus. PDR-tekniikalla lommot oikaistaan pellin sisäpuolelta varovasti, millimetri kerrallaan. Menetelmä vaatii kokemusta ja taitoa, joten se kannattaa teettää ammattilaisella.

Milloin PDR-oikaisu sopii?

PDR-oikaisu sopii pienempiin lommoihin, joiden maalipinta on ehjä. Lommon tulee olla myös sellaisessa kohdassa, että se voidaan käsitellä korjaukseen tarvittavilla erikoistyökaluilla. PDR-oikaisu ei sovellu esimerkiksi suurille tai syville lommoille, tai lommoille, joissa maali on rikkoutunut.

PDR-oikaisun edut

PDR-oikaisun etuja ovat:

  • Nopeus: PDR-oikaisu on nopea korjausmenetelmä, joka voidaan tehdä yleensä alle tunnissa.
  • Edullisuus: PDR-oikaisu on perinteistä maalausta edullisempi vaihtoehto.
  • Ympäristöystävällisyys: PDR-oikaisu ei vaadi maalausta, mikä säästää ympäristöä.

 

PDR-oikaisu on hyvä vaihtoehto pienien ja keskisuurten lommojen korjaamiseen. Se on nopea, edullinen ja ympäristöystävällinen tapa saada autosi näyttämään jälleen uudenveroiselta.

Meiltä voit tilata valmiin setin lommon oikaisu työkaluja