...
Siirry suoraan sisältöön

Työkoneiden auringonsuojakalvot

Kaivinkoneiden ja muiden työkoneiden lasien tummennus / auringonsuojakalvot​

Kesät tuntuvat kuumenevan samaa tahtia kun erilaiset näytöt ja mittaristot lisääntyvät työkoneissa. Tarjoamme mukavuutta ja parempaa näkyvyyttä työkoneisiin auringonsuojakalvoilla! Kalvon ei tarvitse olla jätesäkin musta, jotta koneessa ei aurinko lämmittäisi, vaan kirkaskin auringonsuojakalvo torjuu ilmaa ja ihoa lämmittävää infrapunasäteilyä. Tummentava kalvo koneen takaosassa parantaa kuitekin huomattavasti näyttöjen lukemista kirkkaalla säällä, joten normaalisti työkoneisiin asennetaan tummemmat kalvot taakse ja hieman vaaleammat sivuille. Vaihtoehtoja eri tummuuksille on useita ja saat valita kalvot erikseen vaikka jokaiselle lasille.

Toimimme siellä missä koneesi ovat. Voit tiedustella kalvoista soittamalla meille tai täytä yhteydeonttolomake:

Työkoneen aurinkosuojaus

Heijastutkset saadaan pydettyä kurissa asentamalla tummentavat ikkunakalvot koneen takaosaan ja miedommat kalvot koneen sivuille.

Kalvon tummuuden voit valita vaikka jokaiselle lasille erikseen ja luonnollisesti avustamme valittaessa tummuutta.

Olemme tummentaneet kymmeniä erilaisia koneita eri tummuusastein.

Kesät tuntuvat kuumenevan samaa tahtia kun erilaiset näytöt ja mittaristot lisääntyvät työkoneissa. Tarjoamme mukavuutta ja parempaa näkyvyyttä työkoneisiin auringonsuojakalvoilla! Kalvon ei tarvitse olla jätesäkin musta, jotta koneessa ei aurinko lämmittäisi, vaan kirkaskin auringonsuojakalvo torjuu ilmaa ja ihoa lämmittävää infrapunasäteilyä. Tummentava kalvo koneen takaosassa parantaa kuitekin huomattavasti näyttöjen lukemista kirkkaalla säällä.

Heijastutkset saadaan pidettyä kurissa asentamalla tummentavat ikkunakalvot koneen takaosaan ja miedommat kalvot koneen sivuille.

Kalvon tummuuden voit valita vaikka jokaiselle lasille erikseen ja luonnollisesti avustamme valittaessa tummuutta.

Olemme tummentaneet kymmeniä erilaisia koneita eri tummuusastein.

Toimimme siellä missä koneesi ovat. Voit tiedustella kalvoista soittamalla meille tai täytä yhteydeonttolomake:

Ikkunakalvojen hinta työkoneissa

Tilanne jossa kone seisoo paikallaan ja työntekijä on kotona flunssassa liiallisen ilmastoinnin huudattamisen takia? Kalvot olisivat maksaneet itsensä takaisin todennäköisesti päivässä. 

Hinta riippuu monesta tekijästä ja erityisesti siitä, montako konetta on tehtävänä. Kaivinkoneen tummennusten hintahaarukka on välillä 250 – 600 € riippuen konetyypistä ja mitä laseja kalvotetaan.

 

Erikoiskalvot

2022 on alkanut markkinoilla yleistymään kalvo, joka tummenee UV-valon vaikutuksesta ja vaalenee kun aurinko ei enää paista. Kalvossa on myös erinomainen lämmöntorjunta. Kysy lisää!

 

Kohdekertomuksia työkonekalvoista

Koski tl

Kalmar DCG150 ja Volvo auringonsuojakalvot

Trukin ikkunakalvot
Kauhakuormaaja lasikalvot

Kalmar-trukkeihin sekä Volvon kauhakuormaajiin asennettiin Global 50 % aurinkosuojakalvot. Kalvot säilyttävät erittäin kirkkaan näkymän ulos koneesta, mutta torjuu häikäisyä ja infrapunasäteilyä erittäin tehokkaasti. Enää ei pala kädet työntekijöillä kesäisin ja hytit pysyvät viileämpinä.

Trukin lasikalvot

YHTEYDENOTTO

Työkoneen lasien tummennus